In memoriam: Gé Immens

shape
Nieuws

In memoriam: Gé ImmensHelaas is onze Gé er niet meer. Als langst zittend lid van Gestel Events heeft hij tot het einde alles gevolgd van onze activiteiten. Vaak kon hij het app verkeer niet meer volgen, maar regelmatig kwam er een berichtje tussendoor. Dan schreef hij dat hij trots was op deze hardwerkende club. 

Gé heeft met verschillende mensen samengewerkt. Eerst als 'Gestel Vooruit' en daarna onder de naam 'Gestel Events'. Hij regelde vooral de zaken met de gemeentewerken. 

Gé ging steeds meer een stapje terug doen en liet het werk over "aan de jeugd", zoals hij dat noemde. Gé kreeg de titel 'opzichter'. Alles konden wij hem vragen en hij fietste bijvoorbeeld 's ochtends rond met de vlaggen die door Gestel opgehangen moesten worden. Wat Gé kon doen, deed hij. Hij was tot het einde toe betrokken bij ZIJN CLUBKE.

Voor alle werkzaamheden de afgelopen jaren, krijg hij een welverdiend lintje. Hij werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Gé wist veel over zijn dorp en vertelde de mooiste verhalen over Sint Michielsgestel.

Gé kun je beschrijven als een hardwerkend, betrouwbaar, warm, sociaal en geliefd persoon. Een knuffelbeer (speciaal voor de dames).

Wij als Gestel Events gaan Gé enorm missen. Wij wensen Tiny en zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe.

Lieve Gé, laat dat zonnetje maar stralen.

Naar overzicht